Managed hosting door True

KvK ook in zee met Capgemini en Ordina

 

Kamer van Koophandel Nederland besteedt ook softwareontwikkeling uit aan Capgemini en Ordina. De partijen hebben een mantelovereenkomst getekend met een looptijd van vier jaar. Eerder werd bekend dat Atos Origin bij de overeenkomst betrokken is.

De overkoelende Kamer van Koophandel Nederland heeft na Europese aanbesteding de softwareontwikkeling uitbesteed aan Capgemini, Ordina en Atos Origin. De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar. Voor die periode staat een omvangrijke en complexe transformatie van applicaties, systemen en infrastructuur gepland. Alle bestaande ict-toepassingen worden vervangen. Het gaat onder andere om een nieuw handelsregister en de implementatie van standaardpakketten voor applicaties, die nu al in gebruik zijn binnen de organisatie.

De Kamer van Koophandel wil bij de uitbesteding vanuit een regierol software ontwikkelen. Daarbij wordt het routinewerk uitbesteed aan de drie partijen en houdt de handelsinstelling de coördinatie in eigen hand. Die centrale regie moet ertoe leiden dat alle noodzakelijke kennis van de ict-ontwikkelingen op één plaats in de organisatie is verzameld.

De uitbesteding moet zorgen dat er flexibeler, efficiënter en goedkoper wordt gewerkt. De contracten zouden geen gevolgen hebben voor de werkgelegenheid binnen de Kamer van Koophandel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2729873). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KVK

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.