Managed hosting door True

3Dconnexion sluit overeenkomst met Tech Data

 

3Dconnexion heeft een overeenkomst gesloten met de vooraanstaande IT-distributeur Tech Data, om zijn assortiment 3D-muizen in de Benelux op de markt te brengen.

De beslissing om Tech Data te benoemen, weerspiegelt de groeiende verkoop van 3D-muizen binnen en buiten de CAD-markt. Dit zal helpen om de producten van 3Dconnexion naar een bredere reeks professionele en semi-professionele 3D-gebruikers, met toepassingen zoals Google SketchUp en Google Earth, toe te spelen.

Tech Data is een van de grootste IT-distributeurs in de Benelux en doet zaken met zowel zakelijke wederverkopers als consumentenleveranciers. Als distributeur van o.a. Adobe en Apple passen de 3D-muizen van 3Dconnexion perfect in de totale range van professionele producten die Tech Data aanbiedt. De kracht van Tech Data in het snel groeiende internethandels- en SMB-kanaal zal meer mogelijkheden voor verkoop schenken, met als gevolg dat zowel grote als kleine bedrijven betere toegang hebben tot de producten van 3Dconnexion.

Andy Parnell-Hopkinson, verkoopdirecteur voor Noord-Europa bij 3Dconnexion zegt: "Het is fantastisch om met een grote distributeur zoals Tech Data samen te werken. De omvang van de productportefeuille van Tech Data geeft handelaren de mogelijkheid om van één distributeur een totale geïntegreerde oplossing te krijgen."

Axel de Noord, Broadline Division Manager bij Tech Data, voegt hieraan toe: "Wij zijn erg blij dat 3Dconnexion ons heeft benoemd. De pc-gebruikersinterface gaat steeds meer in de richting van een 3D-interactie. Het is dus voor Tech Data het juiste moment om deze ontwikkeling in de markt uit te buiten. Samen met onze gevestigde bron zakelijke wederverkopers, detailhandelaren en internethandelaren zal Tech Data er voor zorgen dat deze baanbrekende producten de best mogelijke verkoopkans in de Benelux-landen krijgen."
3Dconnexion biedt steun aan meer dan 120 3D-toepassingen waaronder Google Earth, Google SketchUp, 3ds max, Adobe Photoshop, Adobe Acrobat, CINEMA 4D, BodyPaint 3D, Maya, TurboCAD, Poser en SOFTIMAGE|XSI.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2727427). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.