Managed hosting door True

Force10 Networks bouwt partnerships uit

 

Force10 Networks, leverancier van 10 Gigabit ethernet netwerken, bouwt zijn partner ecosysteem verder uit. Binnenkort wordt er samengewerkt met Dell's storage oplossingen, waaronder EqualLogic. Daarnaast is Dietmar Holderle aangesteld als verantwoordelijke voor de EMEA-regio.

Dit zeggen Stephen Garrison en Mark Pearce van Force10 Networks. Force10 Networks heeft het aantal samenwerkingsverbanden voor oplossingen in de datacenter aanzienlijk uitgebreid. Het werkt nu samen met Isilon, VMware, F5, Citrix, HP, IBM, Dell en Sun. Eind 2008 wordt een partnership verwacht met Dell. De Dell storage oplossingen kunnen dan gecombineerd worden met de apparatuur van Force10 Networks. Het om alle Dell storage oplossingen, waaronder PowerVault en Equallogic. Verder heeft Force10 de samenwerking gezocht met samenwerking in andere netwerk- en unified communications leveranciers. Dat zijn onder andere Aruba, Mitel, Avaya, ShoreTel, McAfee en Microsoft.

Force10 Networks wordt in de EMEA-regio sinds kort geleid door Dietmar Holderle, ex-Foundry manager voor Central Europe. Eerder werkte hij voor Cisco. Zycko is distributeur van Force10 Networks in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2720223). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.