Managed hosting door True

Cartrec ondertekent remanufacturer gedragscode

 

Cartrec Office Products heeft als eerste lid de door Etira opgestelde 'Code of Conduct' ondertekend.

Etira is de Europese branchevereniging van toner- en inkjetcartridge remanufacturers, en staat voor: European Toner and Inkjet Remanufacturers Association, opgericht in februari 2003 in Barcelona.

De door Etira opgestelde 'Code of Conduct' bevat richtlijnen en criteria waaraan een goed lid zich te allen tijde dient te houden, zoals het continu nastreven van de hoogste kwaliteit. Ook ecologische en sociale standaarden maken deel uit van de code. Door ondertekening verplicht een lid zich zich aan deze gedragscode te houden.

Cartrec Office Products, tonercartridge recycler sinds 1987 en gevestigd in ’s-Hertogenbosch, heeft nu als eerste Europese remanufacturer deze gedragscode ondertekend. Hierdoor is Cartrec tevens gerechtigd tot het voeren van de “Ticked R”, het teken waarmee een lid van Etira zich onderscheidt van andere remanufacturers.

Etira is opgericht vanuit de behoefte van Europese toner en inkjet remanufacturers om hun belangen op Europees niveau te gaan behartigen, zowel op internationaal (EU) als op nationaal (wetgeving) niveau. Ook op het gebied van kwaliteitsbewaking, pr, juridisch advies en dergelijke verleent Etira zijn diensten aan de leden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/271166). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.