Managed hosting door True

Van Klaveren terug bij Belkin Benelux

 

Belkin International, aanbieder van connectiviteitsoplossingen, heeft Joost van Klaveren aangesteld als country manager voor de Benelux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor onder meer het verstevigen en uitbreiden van de marktpositie van Belkin in de Nederlandse en Belgische markt.

Joost van Klaveren is geen onbekende binnen de organisatie. Hij startte zijn carrière bij Belkin in 2002 als senior account manager en was verantwoordelijk voor de groei en expansie van de distributie, mailorder en e-commerce in de Benelux. Drie jaar geleden vertrok hij naar Belkin Duitsland waar hij de functie van sales director DACH bekleedde.

"Ik zie mijn terugkeer naar de Benelux als een prettig thuiskomen. Deze regio heeft veel potentie om te groeien en ik wil graag mijn voorgaande successen verder uitbreiden. Ik zie de samenwerking met de bestaande relaties dan ook met veel vertrouwen tegemoet", aldus Joost van Klaveren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2709026). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.