Managed hosting door True

Comstor breidt Cisco Small Business portfolio uit

 

Comstor Nederland, distributeur van Cisco Small Business-producten, breidt zijn aanbod uit met de zakelijke producten van Linksys.

Voor resellers betekent dit dat de beschikbaarheid van Linksys-producten voor het resellerkanaal colgens Comstor is verbeterd en dat zij nu bij één partner terecht kunnen voor alle MKB-producten van Cisco en Linksys. De zakelijke netwerk-, opslag- en videoproducten van Linksys bieden resellers nieuwe omzetkansen in de enorme SOHO- en klein-zakelijke markt (bedrijven met minder dan 100 medewerkers),aldus de distributeur. Bij Comstor wordt een speciale accountmanager aangesteld voor de Linksys-productlijn, zodat resellers één aanspreekpunt hebben.

Op 12 augustus 2008 maakte Cisco bekend dat het Linksys Small Business-partnerprogramma en aanverwante diensten zijn opgenomen in het Cisco-partnerprogramma. Ook zijn de Linksys Business Series-oplossingen ondergebracht in het MKB-portfolio van Cisco. Partners van Cisco krijgen hiermee de beschikking over een bredere set oplossingen zodat zij hun klanten meer keuze kunnen bieden en daarmee hun omzetpotentieel verhogen, zo zegt Comstor.

"Er liggen voor resellers echt geweldige kansen in de klein-zakelijke sector. De producten van Linksys zijn perfect voor deze doelgroep, met de juiste functionaliteit en het juiste prijsniveau," zegt Bart Kuus, marketing manager Benelux bij Comstor Nederland. "Resellers kunnen zich met de producten van Linksys specifiek richten op kleine bedrijven en zelfstandigen."

Comstor Nederland is door Cisco uitgeroepen tot Distributie Partner van het Jaar 2007 en tot Multi-theater Partner of the Year. Comstor levert tevens diverse aanvullende diensten om resellers te ondersteunen en helpen bij het verkopen, leveren en installeren van Linksys-oplossingen voor de klein-zakelijke markt. Zo is op 1 augustus jl. de Comstor Academy in Nederland van start gegaan, waar verkoopmedewerkers van resellers getraind worden in de technische aspecten van Cisco producten. Deze algemene netwerkopleiding vormt volgens Comstor een prima basis om als reseller aan de slag te gaan met de verkoop van Linksys producten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2700644). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.