Managed hosting door True

'Kender Thijssen meer oplossingsgericht'

 

ICT-dienstverlener Kender Thijssen moet een oplossingsgericht bedrijf worden. Dit zegt George Banken, directeur van Detron, dat Kender Thijssen onlangs overnam.

Kender Thijssen richt zich als ict-dienstverlener op middelgrote en grote organisaties in Nederland. Het bedrijf wordt onder Detron oplossingsgericht, aldus George Banken: "Kender Thijssen is tot nu een behoorlijk productgericht bedrijf. Ik ben geen techneut, maar een ondernemer. Het gaat erom dat de klant en zijn vraag bovenaan staan, pas daarna zoeken we de oplossingen erbij. Het productenaanbod van Kender Thijssen wordt voortaan om de klant heen gebouwd. Dat hebben we tegen alle de werknemers van Kender Thijssen gezegd. Die mening wordt daar nu ook gedragen."

Relatiemanagement
De omslag van een productgericht naar oplossingsgericht bedrijf gaat niet over één nacht ijs, beseft George Banken. "We gaan er daadwerkelijk voor zorgen dat de verkopers van Kender Thijssen meer aan relatiemanagement gaan doen. Ze moeten het bedrijf van de klant leren begrijpen en inzien waarom bepaalde functies van ict en telecom zo belangrijk zijn voor de klant. De productspecialisten van Kender Thijssen moeten oplossingsgerichte engineers worden. Het is goed om altijd kennis van producten te hebben, maar ik wil het in zijn verband zien. Dat is in de ICT-branche nog lang niet vanzelfsprekend."

49 miljoen euro
Sinds half juli is Kender Thijssen Nederland onderdeel van de Detron ICT & Telecom Groep. Harm Altena heeft zich per 18 juli 2008 teruggetrokken als algemeen directeur van het bedrijf. Hij is opgevolgd door Ron Dikhoff die ruim 30 jaar ervaring in de telecom- en zorgsectcor heeft, bij onder andere Ericsson en Philips. Over het boekjaar 2007 realiseerde Kender Thijssen een omzet van 49 miljoen euro.

Rik Sanders en Witold Kepinski

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2697198). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.