Managed hosting door True

ASM Europe verlengt contract met Bull

 

Chipmachinemaker ASM Europe verlengt het contract voor werkplek- en infrastructuurbeheer met Bull Nederland met anderhalf jaar. De overeenkomst heeft een waarde van anderhalf miljoen euro.

Bull Nederland heeft het contract voor werkplek-, netwerk- en serverbeheer met chipmachinefabrikant ASM Europe met anderhalf jaar verlengd. De overeenkomst vertegenwoordigt een waarde van anderhalf miljoen euro. Het gaat om een nieuw contract waarbij alleen voor het werkelijke gebruik van de werkplek-, netwerk- en serverbeheer wordt betaald.

Het verwachte aantal ondersteunde werkplekken komt gemiddeld uit op 550. De dienstverlener maakt per kwartaal een inventarisatie van de gebruikte capaciteit, omdat het aantal medewerkers van ASM regelmatig verandert. Bull levert de beheer- en helpdeskdiensten op afstand vanuit de hoofdvestiging in Amsterdam. Het contract heeft een looptijd van anderhalf jaar omdat ASM op termijn mogelijk wordt overgenomen door Applied Materials.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2693196). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.