Managed hosting door True

Qwerty gaat met Foxconn in zee

 

Qwerty is aangesteld als officieel distributeur voor alle Foxconn producten (moederborden, behuizingen, grafische kaarten, koelers en kaartlezers) in de Benelux.

Commercieel directeur Maurice Slaghekke bij Foxconn stelt: "De directe en persoonlijke klantbenadering van Qwerty biedt duidelijk toegevoegde waarde voor zijn klanten, in het bijzonder nu dealers en wederverkopers een lange termijn distributie partner wensen. Zij zoeken een leverancier als Qwerty, waarop ze kunnen vertrouwen en waarmee ze serieus en helder kunnen communiceren."

De Foxconn Technology Group is opgericht in 1974 en heeft 4 jaar geleden een kantoor en magazijn in Eindhoven betrokken. Foxconn is verreweg de belangrijkste leverancier van OEM producten aan grote fabrikanten in de computer- en communicatiesector en consumentenelektronica. Foxconn ontwikkelt en produceert voor bekende merken, zoals Apple (o.a. iPod en iPhone), Intel (moederborden), Dell en HP (desktop PC's), Nokia (mobiele telefoons) en Sony (PlayStation). Foxconn beschikt over maar liefst 15000 patenten. De enorme kennis en ervaring hebben geleid tot een brede reeks eigen producten, die met behulp van het zakenmodel eCMMS, dat al vele prijzen in de wacht heeft gesleept, op de markt worden gebracht. Dit model evalueert continu de ontwikkelings- en productiekosten en stroomlijning om tot een hoger rendement te komen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2684315). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.