Managed hosting door True

Nieuwe website BAS Distributie

 

BAS Distributie heeft een nieuwe website gelanceerd.

Naast een nieuwe frisse uitstraling is het zoeken en bestellen van producten voor toekomstige en huidige klanten vereenvoudigd. " Met de nieuwe site zal het aantal webbestellingen sterk toenemen. Zeker omdat we in de nabije toekomst nog meer functionaliteiten gaan toevoegen," aldus Klaas de Vos, directeur van BAS Distributie.
Op de vernieuwde website kunnen klanten zonder reseller-login al uitgebreid kennis maken met het assortiment van BAS Distributie. Ook is een nieuwe betalingsvorm toegevoegd. Klanten die niet op rekening kopen kunnen via iDEAL bestellingen plaatsen. Handige filters op o.a. merk, specificatie, prijs maken het zoeken naar producten op de site een stuk gemakkelijker. Daarnaast is het mogelijk om de specificaties van 3 producten binnen een productgroep met elkaar te vergelijken. Vanuit elke pagina op de site kunnen klanten producten aan het winkelmandje toevoegen om de uiteindelijke bestelling te plaatsen. Hierbij kunnen klanten zelf bepalen waar de order afgeleverd moet worden, op de zaak of bij de consument. Neem snel een kijkje op de vernieuwde website van BAS: www.basdistributie.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2684293). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.