Managed hosting door True

Glasvezelnetwerk BreedNet nog breder

 

Glasvezelaanbieder Eurofiber heeft zich als vierde aanbieder aangesloten bij het zakelijke glasvezelnetwerk BreedNet.

Met de toetreding van Eurofiber vergroot BreedNet haar leveringsgebied. Het huidige netwerk van Eurofiber heeft een landelijke dekking met ruim 8.000 kilometer netwerk.

"BreedNet is blij met de toetreding van Eurofiber tot ons netwerk", zegt Jouko Huismans projectleider van BreedNet. "Als BreedNet hebben we altijd de ambitie gehad om uit te groeien tot het grootste open netwerk van Nederland. Met meer aanbieders heb je een optimale marktwerking. Wij zijn weer een stap verder om de digitale toegangspoort van Europa te worden. De toetreding van Eurofiber levert een grote bijdrage aan het verwezenlijken van deze ambities."  

Door de vraagbundeling van BreedNet kunnen ook kleine en middelgrote bedrijven glasvezeldiensten afnemen. De grotere dekking van BreedNet met Eurofiber als BreedNetaanbieder maakt het netwerk aantrekkelijker voor dienstenaanbieders. De concurrentie op het netwerk neemt, wat gunstig kan zijn voor de bedrijven en instellingen die aangesloten zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2682294). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.