Managed hosting door True

Binnen jaar acht OKI Centers in Nederland

 

OKI breidt het aantal OKI Centers in Nederland binnen twaalf maanden uit tot acht. Dat heeft managing director Frank Akihary vandaag bekend gemaakt.

Op dit moment zijn er drie OKI Centers in Nederland: Hofax, Masco en Ophuijsen. Deze drie bedrijven zijn de eersten die het MKB gaan benaderen met het vandaag gelanceerde flat rate concept.

Bedrijven die een flat rate contract afsluiten nemen drie jaar lang tegen een vast tarief materialen af van OKI. Akihary: "Het vernieuwende van dit concept is dat bedrijven alleen betalen voor het materiaalgebruik. Onze concurrenten werken met totaalpakketten waarin bijvoorbeeld ook voor het onderhoud van de printer betaald moet worden. Bij ons zit dat al standaard in onze drie jaar garantie."

Akihary hoopt dat er in het eerste jaar maandelijks 25 flat rate contracten afgesloten worden met bedrijven met 5 tot 50 werknemers. "In het derde jaar moet dat uitgegroeid zijn tot 85 contracten per maand. We zijn nu met drie partners begonnen, dat moeten er binnen twaalf maanden 35 worden." OKI richt zich met name op MKB-bedrijven in de bouwnijverheid, groothandel, zakelijke dienstverlening en ICT dienstverlening.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2677215). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.