Managed hosting door True

Uphantis benoemd tot Service Partner van SAP

Toegetreden tot ‘eredivisie' SAP-partners

 

Ede, 11 augustus 2008 - Uphantis is benoemd tot Service Partner van SAP. Het Service Partnership is een van de belangrijkste partnerships dat SAP kent en een bedrijf moet aan stringente voorwaarden voldoen om dit partnership te verwerven.

Henny Hurkens, directeur van Uphantis: "Dit Service Partnership bevestigt dat we in de partner‘eredivisie' van SAP spelen. SAP is niet scheutig met deze partnerships; het is dan ook een goedkeuringsstempel dat ons concurrentievoordeel oplevert, want we krijgen steeds meer vragen van klanten naar dit keurmerk. Voor hen is het nu duidelijk dat we hen over de hele breedte van de SAP-oplossingen kunnen helpen."

Bedrijven die voor een SAP Service Partnership in aanmerking willen komen moeten aan een aantal criteria voldoen. De belangrijkste zijn financiële stabiliteit, een substantiële omvang en voldoende referenties. Ook moet een Service Partner aantoonbaar over voldoende capaciteit en SAP-kennis beschikken. Dat betekent concreet een hoog certificeringsniveau voor relevante modules met gemiddeld meer dan 8 jaar SAP ervaring.  Daarnaast moet een nieuwe partner zich ook onderscheiden van de andere SAP Service Partners. Uphantis doet dat door vroegtijdig investeringen in kennisopbouw van nieuwe producten, marketing, (gezamenlijke) klantontwikkeling en go-to-market ondersteuning.

Verder onderscheidt Uphantis zich door diepgaande kennis, wat wordt aangetoond door de expertise partnerships van SAP.

Expertise partnerships

SAP Nederland heeft Uphantis officieel de Special Expertise Partnerships toegekend op het gebied van Optimized IT en Information Worker. Het Optimized IT Partnership richt zich op een aantal tools en producten, die organisaties in staat stellen efficiënter met hun SAP- landschap om te gaan. Uphantis richt zich specifiek op SAP TDMS. Binnen het Partnership rondom Information Worker ligt de focus op de koppeling van en interface tussen SAP als bedrijfsapplicatie en de gebruiker die hier op een zo laagdrempelige manier gebruik van wil maken.

Op het gebied van Financial Performance Management heeft Uphantis de status van Aspirant Partner gekregen betreffende de SAP-oplossingen voor Governance, Risk en Compliance. Voor de MKB-markt zijn recent nog twee SAP-partnerships getekend op het gebied van BusinessObjects en SAP ERP Baseline. Andere SAP Special Expertise Partnerships waar Uphantis op dit moment nog aan werkt, zijn het MII Partnership op het gebied van verticale integratie en het partnership op het gebied van SAP CRM.

Over Uphantis

Uphantis is als ICT dienstverlener een expert in de toepassing van geavanceerde informatie technologieën en methodes voor het integreren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Tot het leveringspakket behoort managementconsultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen, dit alles inclusief de technische realisatie. Uphantis bestaat sinds 2005 en opereert met op dit moment ruim 220 medewerkers vanuit vestigingen in Amsterdam, Diemen, Ede, ‘s-Hertogenbosch en Maastricht. http://www.uphantis.com/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2671646). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.