Managed hosting door True

LECTRIC en GX sluiten partnerovereenkomst

 

Zaltbommel - Internetbureau LECTRIC heeft een partnerovereenkomst gesloten met content management leverancier GX. Met deze samenwerking verstevigen beide partijen hun positie in de markt.

LECTRIC verzorgt als internetbureau de websites voor bekende bedrijven als Campina en Stork. LECTRIC krijgt ook aanvragen uit de media en het financiële segment, maar had niet de juiste tools om deze markten te bedienen. "Deze bedrijven gebruiken vaak GX WebManager als onderhoudsysteem voor hun website: een pakket dat nog niet door LECTRIC werd aangeboden", aldus Paul Hinze, directeur van LECTRIC: "Om ook deze klanten verder te helpen met internet is de samenwerking met GX een logische stap. Het is een bewezen en succesvol CMS wat ingezet wordt door grote opdrachtgevers als KPN, Radio 538 en ING."

GX zocht een partner die meer kon bieden dan anderen. Bart Heilbron, directeur van GX licht toe: "LECTRIC is een van de weinige partijen die bewezen heeft succesvolle implementaties te kunnen verrichten vanuit de full service gedachte. Dit houdt in dat ze niet alleen de website leveren, maar ook kunnen voorzien in concept & strategie, e-mailmarketing en zoekmachineoptimalisatie."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2671606). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.