Managed hosting door True

Zycko distribueert Force10 Networks

 

Een paar maanden geleden is Zycko aangesteld als officieel distributeur van netwerkleverancier Force10 Networks.

Dit zegt Mabel de Vries, managing director van Zycko Benelux. "Ons technische team is nu volledig getraind en werken we aan een partner roll-out programma tezamen met onze marketing collega's. Er hebben zich in de Benelux reeds een paar partners aangemeld die deze oplossing willen adopteren omdat ze klanten hebben die daarom vragen. De interesse in Force10 solutions loopt uiteen van grote onderneming met hun eigen datacenter tot datacenter providers die een gedegen en snelle infrastructuur aan hun klanten willen kunnen aanbieden. Aanvullend hieraan zien we ook de eerste high speed storage platforms uitgerust met 10Gb solutions, dit met onder andere met storageleverancier Isilon. Ik ben erg blij hoe snel partners naar deze solution set kijken. Niet alleen de producten spreken onze partners en hun klanten aan, ook de reductie van minstens 15% op CAPEX en in veel gevallen een reductie van meer dan 50% op OPEX zorgt ervoor dat een leverancier op meerdere fronten beoordeeld wordt.
Een ander niet te verwaarlozen feit is dat de reden van een deel van de verlaagde OPEX wordt behaalt doordat de kosten van koeling en dus stroomverbruik drastisch worden teruggebracht. Dit laatste is weer een belangrijke factor voor ondernemingen die 'Green Computing' hoog in hun vaandel hebben en dit meer dan ooit met een gerust hart kunnen kiezen voor de producten van Force10 Networks."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2670033). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.