Managed hosting door True

Red Hat verdubbelt aantal partners

 

Red Hat, leverancier van open source oplossingen ter wereld, maakt bekend dat de onderneming het aantal partners in het Nederlandse resellerkanaal in de afgelopen 8 maanden heeft verdubbeld.

ls antwoord op de toenemende vraag naar Red Hat Enterprise Linux- en JBoss Enterprise Middleware-oplossingen heeft de onderneming een nieuw partnerprogramma in het leven geroepen. Inmiddels zijn er al meer dan 75 Nederlandse solution providers en system integrators.

De nieuwe partners hebben zich verbonden aan Red Hat als Advanced en Premier Business Partners. Partners die dit niveau bereiken worden beschouwd als toonaangevend in open source diensten in hun marktsegment en voldoen aan veeleisende voorwaarden. Onder de 56 nieuwe partners sinds november 2007 zijn er zes die dit keurmerk dragen. De nieuwe officieel erkende Advanced and Premier Red Hat Business Partners for JBoss Enterprise Middleware solutions zijn Finalist IT Group, ISAAC Software Solutions en CIBER Nederland B.V. Red Hat Enterprise Linux Advanced and Premier Business Partners zijn Atos Origin, Stone-IT en Getronics PinkRoccade.

"Het nieuwe partnerprogramma van Red Hat met het duidelijke kanaalmodel is precies waar wij naar op zoek waren. De commerciële mogelijkheden van Red Hat maken het een aantrekkelijke keuze. En dankzij het kanaal gedreven verkoopmodel zien wij onze toekomstige investeringen met vertrouwen tegemoet", zegt Mark de Vos, commercieel directeur bij Finalist IT Group.

"Red Hat werkt in EMEA al jaren met partners in het kanaal, maar we zijn steeds doende om de voorwaarden van die partnerovereenkomsten te verbeteren", zegt Petra Heinrich, director, Channels EMEA bij Red Hat. "De snelle groei van het aantal Nederlandse partners en de verbeteringen in het partnerprogramma zijn een duidelijk bewijs van de toewijding van Red Hat jegens zijn partners."

Kijk voor meer informatie over het partnerprogramma in EMEA op www.europe.redhat.com/partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2665149). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.