Managed hosting door True

Microsoft-topman wordt ceo van Juniper

 

Nauwelijks een paar uur na de aankondiging van Microsoft dat het zijn Platforms & Services Division reorganiseert, blijkt dat de baas van die afdeling, Kevin Johnson, naar Juniper trekt.

Het vertrek van een topman hoeft niet altijd gepaard te gaan met voorafgaandelijke mislukkingen, intriges of te hard dichtgeslagen deuren. Een nieuwe stap in de carrière is een veel eenvoudigere verklaring. Tot enkele uren geleden werd uitgegaan van het eerste scenario bij het vertrek van Kevin Johnson bij Microsoft, maar nu blijkt dat hij naar Juniper Networks overstapt om daar ceo te worden.

Johnson gaat er in september aan de slag. Huidig ceo en chairman Scott Kriens blijft vanaf dan enkel aan als chairman.

Johnson (47) werkte tot op heden dus bij softwarereus Microsoft als president van de Platforms & Services Division, een organisatie van 14.000 mensen. Voordien was hij group vice president van Microsofts wereldwijde sales, marketing en services. Voor zijn passage bij Microsoft werkte hij bij IBM's systems integration & consulting business. Zijn carrière startte hij als software-ontwikkelaar. Johnson heeft een bachelordiploma in business administration.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2653819). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.