Managed hosting door True

Tech Data haalt Legamaster binnen

 

Distributeur Tech Data Benelux en edding Lega International hebben een distributieovereenkomst afgesloten voor Legamaster interactieve whiteboards.

Op kantoor vanaf de pc een projectieoppervlak bedienen. Beschikking hebben over één groot ‘touch screen'. Tech Data ziet daar kansen in voor zijn resellers en heeft de interactieve oplossingen van Legamaster in zijn portfolio opgenomen.

Ewoud Bosch, sales manager Benelux van edding Lega International meent dat een presentatie niet compleet is zonder een professioneel ingerichte conferentieruimte, vergaderzaal, kantoorruimte of klaslokaal. Axel de Noord, broadline division manager van Tech Data Nederland ziet een groeiende vraag naar het soort oplossing dat Legamaster biedt. Bovendien leggen eindgebruikers die vraag vooral bij ict-resellers neer, meent hij. Het is het soort cross-sell waarmee dunne hardware-marges aangevuld kunnen worden.

Decision Tree Consulting (DTC) is een Brits onderzoeksbureau dat acht jaar lang de verkoop van interactieve whiteboards van nabij heeft gevolgd. Eerder dit jaar publiceerde DTC daarover een rapport. Tijdens 2007 werden in totaal 377.000 interactieve whiteboards verkocht aan onderwijsinstellingen, aldus de onderzoekers. Internationaal waren de Verenigde staten (55 procent) en Europa de twee sterkste groeipolen, gevolgd door het Middenoosten en Afrika (48 procent). DTC voorziet dat interactieve whiteboards globaal met 200 procent zullen toenemen in de volgende vijf jaar. De voorspelling is dat één zesde van klaslokalen in 2011 met een interactief whiteboard uitgerust zullen zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2652068). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.