Managed hosting door True

Sigmax Mobile Solutions is HP Preferred Partner

 

Sigmax Mobile Solutions heeft al sinds lange tijd een partnership met HP. Dit partnership is kortgeleden versterkt omdat Sigmax nu gepromoveerd is tot HP Preferred Partner, met de specialisatie Mobility (Smart Devices Specialist)

Dankzij de HP Preferred Partner status is Sigmax nu nóg beter in staat om haar klanten de passende handhelds bij haar state-of-the-art mobiele oplossingen en haar mailsynchronisatie implementaties te bieden. Het exclusieve HP Preferred Programme staat garant voor de expertise van Sigmax op het gebied van Mobility.

Door het halen van de HP Preferred Partner status garandeert Sigmax HP dat we een betrouwbare partner voor haar zijn, die in staat is gedegen HP product kennis te koppelen aan uitstekende bereikbaarheid en gespecialiseerde kennis op het gebied van mobiele oplossingen. Zo kan HP erop vertrouwen dat haar producten als geïntegreerd onderdeel van een totaaloplossing worden aangeboden.

Als marktleider op het gebied van mobiele applicaties vindt Sigmax het belangrijk samen te werken met gerenommeerde bedrijven en de hoogste certificeringen te halen. Om de HP Preferred Partner status te bereiken, slaagden de account managers van Sigmax voor de Portfolio Sales Trainingen over het HP mobility productassortiment, en testten de technische professionals hun up-to-date HP kennis in cursussen via het HP Professional Connection Portal. HP houdt Sigmax op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, informeert haar over toekomstige producttrends, en biedt haar toegang tot de snelle klantenservice van HP. Dit laatste is een belangrijke pré van de Preferred Partner status, niet alleen voor Sigmax maar ook voor haar klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2646331). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.