Managed hosting door True

Microsoft Nederland richt zich op zes markten

 

Microsoft Nederland richt zich het komend fiscaal jaar op zes markten. Dat zijn: het nieuwe werken, category products, Software + Services, consumenten, studenten en maatschappij.

Dit maakte de softwareleverancier bekend aan zijn Nederlandse business partners tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference 2008 in Houston. Microsoft Nederland is volgens general manager Theo Rinsema van plan in alle zes markten snel te groeien. In de category products wil het bedrijf groeien in oplossingen rond business intelligence, Office Business Applications, unified communications (o.a. SharePoint en Exchange), crm en erp. Microsoft zegt dat er sprake is van een enorme vraag naar SharePoint en Dynamics erp-oplossingen. Probleem is echter dat er weinig specialisten in deze categorie producten zijn. Toch verwacht Microsoft dat zijn partners het komende fiscale jaar genoeg nieuwe specialisten aantrekken om aan de vraag te voldoen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2639104). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.