Managed hosting door True

LeftHand: iSCSI en virtualisatie goed voor partners

 

De groeiende wereldwijde vraag naar iSCSI en virtuele oplossingen heeft LeftHand en zijn partners geen windeieren gelegd. David Bangs, wereldwijde vice president of sales bij de netwerkleverancier, ziet zijn partnerkanaal enorme expansie ondergaan.

LeftHand Networks, leverancier van iSCSI SANs voor de virtuele omgeving, bespeurt groei in een stroomversnelling in het Advantage Partner Program. De vendor heeft sinds afgelopen november 145 nieuwe vars aangetekend wereldwijd. Het totaal staat nu wereldwijd op 425 partners. Die groei is volgens David Bangs, wereldwijde vice president of sales, te wijten aan de snelle uitbreiding van de iSCSI SAN markt en de aandacht die besteed is aan het partnermodel.

Vooral het opportunity-registratiegedeelte in het programma heeft geleid tot veel vervolgcontracten en gezamenlijke verkoop- en marketingactiviteiten van deskundigen in de iSCSI-markt.

IDC verwacht dat de iSCSI / IP SAN-markt groeit naar 4.4 miljard dollar in 2012. Europese en Amerikaanse resellers verkopen LeftHand als integraal deel van hun totaalpropositie. Hieronder rekent LeftHand IIS, PC Connections, Avnet, Virtualize IT, Integra en anderen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2637247). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.