Managed hosting door True

Excitor Benelux wil professionelere partners

 

Excitor A/S heeft Arjen Everaers benoemd tot channel manager Benelux. De leverancier van DME push e-mail en beheer voor mobiele apparaten wil hiermee zijn verkoopkanaal professionaliseren en belooft partners rond de klok te ondersteunen.

Peter Kellenaers, country manager Benelux bij Excitor, zegt dat Everaers een "betrouwbaar" partnerkanaal moet bouwen en professionaliseren. "Het kennisniveau in Excitors partnerkanaal kan omhoog", meent Kellenaers. Daar tegenover belooft hij 24 x 7 ondersteuning en diensten voor klanten en partners.

Ruime ervaring met partners
De nieuwe channel manager bij Excitor, Arjen Everaers, brengt meer dan 14 jaar ervaring en expertise mee vanuit de ict-branche. Hiervoor werkte hij o.a. bij Sogeti, Samsung en CSS, in diverse commerciële functies. Volgens Excitor heeft Everaers ruime kennis en vaardigheden met het opzetten en uitbreiden van een resellerkanaal.

Het mobiele werken is de toekomst, meent Everaers, vandaar zijn overstap naar Excitor. "Ondernemingen moeten voor hun mobiele werkomgeving inzicht krijgen in het beheer en risico´s van mobiele oplossingen. Excitor biedt naast de vraag van mobiele e-mail oplossingen, tegelijkertijd ook optimale beveiliging, gebruikersvriendelijkheid en uitstekende device managementtools voor het beheer van mobiele apparaten.''

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2634737). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.