Managed hosting door True

Avnet brengt F5 onder in netwerkgroep

 

Vanaf 1 juli zijn alle F5 producten van Avnet ondergebracht bij de productgroep Networking. Hiermee wil de distributeur met meer focus kennis in het kanaal brengen en de netwerkoplossingen van F5 helpen vermarkten.

Volgens Marcel Elberse van Avnet zal F5 met deze positionering beter aansluiten bij de bestaande netwerklijnen van Avnet. "Wij kunnen hier de juiste focus geven en resellers op alle gebieden bijstaan met hun projecten door middel van marketing, sales support en klantbezoeken."

Fred Noordam, country manager Nederland van F5 geeft aan dat de oplossingen van F5 veel kennis van zaken nodig hebben en dat Avnet met deze positionering aan resellers de juiste support kan geven. "De Networking groep van Elberse kan bogen op jarenlange ervaring in het verkopen van gecompliceerde netwerkproducten en hebben de extra slagkracht die wij als F5 nodig hebben om verder te groeien op de Nederlandse markt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2630143). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.