Managed hosting door True

Novell partnership met Compu'Train

 

Novell maakt bekend dat trainingspartner Compu'Train zal toetreden als Platinum Training Partner in Novell's partnernetwerk.

Naast uitbreiding en schaalvergroting van het klantenbestand biedt deze strategische partnerovereenkomst de mogelijkheid om de samenwerking met wereldwijde partners als Atos Origin, Capgemini en Accenture verder te professionaliseren. Tevens betekent dit partnerschap een verregaande wederzijdse betrokkenheid op het gebied van klantenbenadering, projecten, marketingactiviteiten en reclameuitingen.

‘‘Deze overeenkomst ligt geheel in lijn met Novell's corporate strategie en onze intensievere focus op het partner systeem. Juist door partners te laten verdiepen en intensiever samen te werken kunnen wij onze klanten door schaalvergroting en uitbreiding beter bedienen. We zijn dan ook erg enthousiast om Compu'Train, als grootste training provider in Nederland, als Platinum Training Partner te verwelkomen,'' aldus Mark-Peter Mansveld, Partner Sales Director Novell Benelux.

Gerco Homburg, directeur van Compu'Train: ‘‘De economie wordt steeds meer een open netwerkeconomie. Mensen werken op steeds meer verschillende plaatsen en tijden, werken samen over de grenzen van bedrijven. Het internet is je werkplek. Klanten werken mee aan productontwikkeling en marketing. Denk aan open source, maar ook aan nieuwe vormen van online marketing. In een dergelijke globale, diffuse wereld hebben bedrijven behoefte aan geavanceerde vormen van onder andere Identity- en Securitymanagement en Collaboration. Novell levert hiervoor een sterke productenreeks. Door de samenwerking met Novell kan Compu'Train bedrijven helpen om de kansen van de open netwerkeconomie beter te benutten''.

Het nieuwe partnerprogramma van Novell is voor 2008 aanzienlijk aangepast. Zo ligt er extra focus op de verschillende deelgebieden en zijn de vereisten per deelgebied een stuk strenger geworden. Ook het behouden van deze status vergt meer inzet en investering dan voorheen. Tot nu toe hebben 2 Novell trainingpartners een Platinum status in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2602427). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.