Managed hosting door True

Axians benoemd tot Microsoft Gold Certified Partner

 

AXIANS is benoemd tot 'Microsoft Gold Certified Partner', de hoogste status die Microsoft haar partners toekent.

De netwerkspecialist krijgt deze Microsoft-certificering toegekend op basis van klanttevredenheid en projectresultaten.

AXIANS is Microsoft Gold Partner geworden vanwege bewezen vaardigheid en expertise in de competenties Advanced Infrastructure Solutions en Unified Communication Solutions. Onder Advanced Infrastructure Solutions vallen de specialisaties active directory, Exchange-migratie en -implementatie, systeembeheer, hosting-oplossingen, storage-oplossingen en desktopimplementatie voor Windows.

Met de unified communications-technologieën van Microsoft worden geïntegreerde, intuïtieve oplossingen geboden die e-mail, Voice over IP (VoIP), instant messaging (IM), en audio, video en webconferenties combineren. Bij al deze oplossingen staan de gebruikers centraal.

Toetreding tot het Gold Partner Programma betekent onder andere dat AXIANS vroegtijdig toegang krijgt tot de nieuwste Microsoft-technologieën en nieuwe producten, voordat ze algemeen beschikbaar zijn voor het publiek. Hierdoor is AXIANS altijd in staat om de beste oplossingen te bieden aan haar klanten.
"Wij zijn uitermate trots op het behalen van de Gold Certified status in het Microsoft Partner Program. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze expertise en goede relatie met Microsoft te tonen aan onze klanten," zegt Rob Wennekendonk, Managing Director bij AXIANS Nederland. "De voordelen die voortvloeien uit onze Gold Certified status stellen ons in staat om met onze dienstverlening en services onze klanten nog beter van dienst te zijn."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2597909). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.