Managed hosting door True

ASMI vindt overnamebod te laag

 

ASM International wijst het overnamebod op de productdivisie af. De leverancier van chipmachineapparatuur vindt het bod van de Amerikaanse concurrent Applied Materials en Francisco op de front-enddivisie te laag.

Chipmachinefabrikant ASM International (ASMI) heeft een bod op de volledige productdivisie door concurrent Applied Materials en Francisco Partners afgewezen. De chipmachinefabrikant vindt het bod van achthonderd miljoen dollar te laag. Dat hebben het management en de raad van bestuur na uitgebreide bestudering van het bod laten weten.

ASMI wijst het bod af omdat het gaat over een voorgestelde overname van vrijwel het hele bedrijf. De structuur van het gecombineerde bod zou te onduidelijk zijn en er zouden geen duidelijke voorwaarden verbonden zijn aan een mogelijke samenwerkingsovereenkomst. De bestuurders denken dat de overname geen goede gevolgen heeft voor de aandeelhouders, werknemers en andere belanghebbenden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2596788). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.