Managed hosting door True

Twinfield scoort goede jaarcijfers

 

Twinfield, speler in online administraties, publiceert zijn jaarverslag waarin de cijfers van 2007 bekend worden gemaakt.

Twinfield realiseerde in het boekjaar 2007 een omzet van 3,6 miljoen euro. Dit is een toename van 61% vergeleken met 2006. Het bedrijfsresultaat bedroeg in 2007 1 miljoen euro. De dienst voor online boekhouden verwerkte in 2007 36 miljoen boekingen.

De toename van de vraag naar online boekhouden van Twinfield zorgt ook voor een groeiend personeelsaantal dat nu uit 38 teamleden bestaat. In 2007 opende Twinfield naast het hoofdkantoor in Hoevelaken ook een vestiging in Heerenveen. Het bedrijf heeft tevens vaste voet aan de grond in Engeland, Ierland en Hongarije. Twinfield bedient in totaal 60 duizend administraties in 22 landen.

De jaarcijfers van Twinfield tonen aan dat de vraag naar een betrouwbare, stabiele en snelle dienst voor online boekhouden sterk toeneemt. In de visie van Twinfield zal deze trend zich de komende jaren onverminderd doorontwikkelen. Voor 2008 verwacht het bedrijf daarom wederom een aanzienlijke groei in omzet

André Kwakernaat, directeur en mede-oprichter van Twinfield: "De cijfers laten zien dat we het uitstekend doen. Maar dat hebben we alleen kunnen realiseren dankzij de ondernemers en accountants; zij maken van Twinfield het meest gebruikte online boekhoudsysteem. Ik ben er trots op dat 70% van de top-10 SRA kantoren Twinfield ondersteunt. Twinfield heeft in 2007 ruim 36 miljoen boekingen verwerkt. Dit is een enorm aantal, en bewijst dat online boekhouden met Twinfield een onomkeerbaar succes is. Een groei met dubbele cijfers van 2008 zullen dit wederom onderschrijven."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2592546). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.