Managed hosting door True

Marius Haas nieuwe baas HP ProCurve Networking

 

HP stelt de Nederlander Marius Haas aan als senior vice president and general manager van ProCurve Networking, HP's business unit voor bedrijfsnetwerken

Marius Haas wordt nu senior vice president en general manager van zijn ProCurve Networking business. Hij vervangt John McHugh, vice president en worldwide general manager van HP Procurve die opeens de organisatie verliet. 

Haas krijgt hiermee de leiding over de wereldwijde activiteiten van ProCurve, met een focus op het uitbreiden van de positie van ProCurve als toonaangevend netwerkleverancier in de markt. Hij zal rapporteren aan Shane Robison, executive vice president, chief strategy en technology officer van HP.

Haas was voorheen HP's senior vice president of strategy and corporate development. In deze rol leidde hij initiatieven gericht op het verbeteren van de efficiency en de groei van HP, inclusief de uitvoering en integratie van alle acquisities sinds 2004. Haas stapte in 1995 over van Intel Corporation naar Compaq.

"Marius heeft een geweldige staat van dienst in het uitvoeren van HP's belangrijkste strategische initiatieven," zegt Robison. "Hij is de juiste leider om de sterke groei in marktaandeel die ProCurve doormaakt voort te zetten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2592061). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.