Managed hosting door True

Eminent heet nieuwe dealers van harte welkom

 

Nieuwe dealers zijn van harte welkom bij Eminent. De leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires geeft daarom een Welcome Box aan iedere nieuwe geregistreerde dealer.

De Welcome Box bevat een aantal Eminent gadgets en speciaal geselecteerde Point of Sale items om de winkel de Eminent look-and-feel te geven. Eminent komt graag bij dealers over de vloerIedereen ontvangt graag een presentje. Daarom is leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires Eminent gestart met het weggeven van welkomstgeschenken aan nieuwe dealers. Eminent vindt het heel belangrijk dat dealers van begin af aan het gevoel hebben dat ze erbij horen. Niet voor niets is de slogan van Eminent: Being part of it.  De zogenaamde Welcome Box bestaat uit een aantal items die nieuwe dealers goed van pas komen. Zo zijn de raamsticker met de tekst "official Eminent reseller" en het Eminent bord met openingstijden onmisbaar bij de ingang van ieder Eminent verkooppunt. Eminent verenigt het nuttige met het aangename door de box aan te vullen met diverse Eminent gadgets, zoals een pen, een schrijfblok en een muismat. Nieuwe Eminent dealers ontvangen de Welcome Box na registratie via de website www.eminent-online.com/registration.
Kijk voor meer informatie over de producten van Eminent op www.eminent-online.com

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2591620). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.