Managed hosting door True

ProCurve topman vertrekt

 

John McHugh, vice president en wereldwijd algemeen directeur bij HP's ProCurve Networking heeft volgens het Amerikaanse ChannelWeb vertrokken.

Hij was verantwoordelijk voor HP ProCurve. Onder de taken binnen McHugh's functie behoren ProCurve's wereldwijde operatie, strategische en tactische planning, bedrijfsontwikkeling en de introductie van verschillende netwerkoplossingen en -diensten.

ProCurve wil nog niets zeggen over het vertrek van de topman. Een korte verklaring geeft alleen aan dat hij weg is en kondigt zijn tijdelijke vervanger aan. Het is nog niet bekend waarom hij is vertrokken en wanneer, of wat zijn toekomstplannen zijn.

Bret Cromwell is genoemd als zijn tijdelijke vervanger. Tot voor kort was Cromwell wereldwijde controleur bij HP ProCurve. De afgelopen zes jaar is hij een belangrijk lid van de raad van bestuur bij het bedrijf geweest en verantwoordelijk voor alle aspecten van financiën, accountancy en it-activiteiten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2579836). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Er is al een tijd meer aan de hand binnen HP met Procurve. Wat moet HP nu doen met de Procurve divisie? Google even John Mchugh en je ziet meerdere interviews waarbij die vraag aan de orde komt. Verkopen is niet gelukt (dat is wel degelijk en meermaals geprobeerd), een echte bres slaan in Cisco ook niet. Cisco is groter dan HP Procurve. Er wordt business gewonnen van bijvoorbeeld Nortel, 3Com en verder naar onderen Linksys, maar echt serieus geld wordt er niet mee verdiend. QED: de boekhouder neemt het roer nu over. Ondertussen zagen challengers zoals Netgear actief aan de stoelpoten van het MKB-segment. De HP Procurve 1700 en 1800 worden met prijsacties de markt in geduwd. Dat gaat ten koste van marge. En dat vindt de aandeelhouder nooit leuk.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.