Managed hosting door True

Surfnet, Hewlett Packard en Gartner populairst

 

Uit Computable's jaarlijkse onderzoek naar het imago van de vijftig grootste ict-dienstverleners in ons land blijkt dat Surfnet, Hewlett Packard en Gartner het meest positief beoordeeld worden door de ict'er. Vooral Surfnet scoort op alle fronten hoge punten.

Surfnet, Hewlett Packard en Gartner scoren het hoogst in Computable's jaarlijkse onderzoek naar het imago van de vijftig grootste ict-dienstverleners dat door TNS NIPO is uitgevoerd onder ruim tweeduizend ict'ers. Vooral Surfnet wordt consequent positief beoordeeld. Op alle fronten scoort de dienstverlener boven de zeven: voor zowel de kennis/knowhow, de prijs, de kwaliteit van de dienstverlening, de betrouwbaarheid, het nakomen van de tijdsplanning, het binnen budget blijven en het communiceren met klanten. Dat levert een respectabel gemiddeld rapportcijfer op van 7,4 voor Surfnet. Het volledige onderzoek is terug te vinden in de ICT Services Guide.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2558835). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.