Managed hosting door True

Cordys sluit contract met KPN

 

KPN heeft een contract gesloten met Cordys over het gebruik van de Business Process Management Suite (BPMS). De op SOA gebaseerde software wordt ingezet om verschillende systemen voor het bestellen, activeren en factureren van IP-diensten te koppelen. Het gaat om IP-diensten zoals telefonie, internet en multimedia.

KPN heeft de Business Process Management Suite (BPMS) van Cordys geselecteerd als basis voor de nieuwe real-time orderverwerkingsprocessen voor breedbanddiensten. Het softwarepakket wordt ingezet als schakel tussen de verschillende systemen voor het bestellen, activeren en factureren van nieuwe IP-diensten, waaronder telefonie, internet en multimedia. De overeenkomst is onderdeel van KPN's All IP-strategie. Het bedrijf gaat zijn hele infrastructuur overzetten op IP-technologie.

Cordys levert en implementeert de BPMS-sofware. De nieuwe programmatuur moet kosten terugdringen doordat klanten via het web diensten aanvragen, de activering en facturering wordt grotendeels geautomatiseerd.

Er zijn geen financiële details van de overeenkomst bekendgemaakt. Ook de duur van het contract is niet gecommuniceerd.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2556629). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.