Managed hosting door True

'Breuk' bij Actebis tijdens partnerfeest

 

Actebis hield op 15 mei zijn jaarlijkse partner-evenement, het Go! Actebis, in het Theater & Congrescentrum De Flint te Amersfoort. Ex-profvoetballer Hans van Breukelen deed er zijn entrée als 'coach voor het kanaal'.

Actebis is 15 jaar oud en wilde dit op 15 mei vieren met zijn klanten, tijdens het Go! Actebis Partnerevenement, in het Theater & Congrescentrum De Flint te Amersfoort. Actebis nam de gelegenheid zijn nieuwe huisstijl te introduceren. Reacties op het nieuwe groene, strakke logo waren positief. "Ik vind dit veel meer kracht uitstralen", was een veelgehoorde opmerking. CRN Nederland was erbij en sprak onder andere met directeur Egbert Putmans. "Go!Actebis was heel succesvol. We wisten amusement en informatievoorziening op een goede manier te combineren."

Volgens Hans de Bruyne, directeur HB Consultancy & Solutions, een mkb-reseller uit Wijhe (bij Deventer): "De sfeer was reuze-gezellig." Hij was de hele avond in geanimeerd gesprek met niet-concurrerende mkb-resellers, over eventuele samenwerking.

Optimisme
Putmans legt uit dat de nieuwe huisstijl voor groei en optimisme staat. Ook verklapt hij dat Actebis een nieuw a-merk heeft binnengehaald. "We houden de naam van de vendor liever nog even stil, er zijn nog een aantal zaken die we willen afronden." CRN Nederland komt binnenkort met een exclusief.

Persoonlijk
Willekeurige resellers met wie CRN Nederland sprak tijdens het evenement geven aan tevreden te zijn met Actebis. Vooral het persoonlijke contact dat ook kleinere resellers krijgen van de distributeur wordt erg gewaardeerd. Dit is bij sommige andere distributeurs wel anders, werd gezegd, omdat die het contact met kleine resellers beperken tot e-mail. "Dat is gewoon niet goed genoeg", meent één reseller uit het oosten van het land.

Hans van Breukelen x 2
In Amersfoort zag CRN Nederland ex-profvoetballer Hans van Breukelen voor de tweede keer die dag een presentatie geven. Eerder trad hij ook op tijdens HP's CrossTalk in Noordwijk. Met veel humor, scherpzinnigheid en inzicht weet hij zijn ervaringen als profvoetballer te verwerken in een inspirerende visie op ondernemen. Resellers zaten tijdens de hele presentatie op het puntje van hun stoel. Er werd hard gelachen om zijn relaas over het eerste vriendje van zijn dochter (toen 15). Van Breukelen had het over "die koekebakker" en "die trekpop", wat de aanwezigen deed uitbarsten in luid gelach. Ook deed hij een amusante renditie van Van Grijps veelgehoorde opmerking: "Relááááx, Breuk!" die tot grote hilariteit onder de gasten leidde.

Door de hele zaal heen liep een catwalk, waarop Van Breukelen met veel energie zijn presentatie deed. Daar vond ook een soort modeshow plaats, met aantrekkelijke jonge dames en heren die producten van de verschillende leveranciers van Actebis presenteerden. Merken als Microsoft, Toshiba, NETGEAR, Fujitsu Siemens, Kaspersky, Cisco/ Linksys, Club3D, Panda, MSI, Conceptronic, BenQ, Epson, Eminent, Samsung en Poweron passeerden de revue. Retailklanten van Actebis zoals Mediamarkt waren ook aanwezig, om de verschillende consumentenelectronica te bezien. 

Eat!Actebis
Tijdens de pauzes vond een driegangendiner plaats, waarbij er de gelegenheid was om te netwerken. Op de stands was er de gehele avond tijd om meer informatie te krijgen over de aanwezige merken en de speciale beursaanbiedingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2555050). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

bedankt Actebis voor de geslaagde avond.
Het was beregezellig alleen jammer dat breuk geen handtekening op de bal heeft gezet.
Mijn zoon zijn dag kon niet meer stuk

Groetjes Marian

Hans van Breukelen demonstreerde aan de hand van een voetbal hoe het it-kanaal in elkaar zit: "Het leer, het draad dat de stukjes leer bijeenhoudt, de binnenband, de coating, je raadt het. Alleen... de bal is zacht. Dan maakt het weinig uit hoe goed die is." Met een handpomp blies de profvoetballer de bal op juiste hardheid en schopte hem de zaal in. E?n van de aanwezigen ving hem op en mocht hem mee naar huis nemen. Zoals ??n van onze lezers zegt: "Jammer dat je hem niet getekend hebt, Breuk, kan het nog?"

CRN redactie

Beste Marian,
Het is geregeld met Hans van Breukelen!
We nemen deze week nog contact me je op.

Actebis

Bedankt Actebis en Hans van Breukelen
De bal is onderweg en we zien er naar uit om hem getekend terug te ontvangen
GEWELDIG heel veel dank
Groetjes Marian en Nathan

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.