Managed hosting door True

Central Point verrast door succes ASUS Eee PC

 

De nieuwe ASUS Eee PC minilaptop is naar eigen zeggen vanaf de lancering een verkoophit bij online computerverkoper Central Point. De minilaptop is vanaf 14 mei te bestellen via de site van het bedrijf.

Brian Speelman, directeur bij Central Point, meent dat er via zijn website nog nooit zoveel bestellingen op een dag geplaatst zijn voor een nieuw product. "Opvallend is dat klanten bijna alleen het snelste 4G model bestellen. De populairste kleur is wit. De eenvoudigere modellen in de roze, groene en blauwe kleurstelling hebben opvallend veel interesse van bedrijven die hem willen voorzien van hun bedrijfslogo.'

Uit het laatste onderzoek dat Central Point in juni 2007 deed (met ruim 850 respondenten) blijkt dat 81 procent van de laptopgebruikers de ASUS Eee PC beschouwt als een extra PC-tje naast de huidige laptop. Onlangs, tijdens het AMD Channel Event 2008 in Dresden, kwamen zulke geluiden ook al naar voren: de nieuwe trend onder consumenten is om een kleine pc als vaste pc thuis aan te sluiten, ondersteund door een laptop voor mobiliteit. Computerfabrikant HP kondigde onlangs al een tegenhanger aan van de ASUS Eee PC.

De ASUS Eee PC is vanaf 14 mei te bestellen via www.centralpoint.nl. De levering zal eind mei op gang komen. Het bedrijf verwacht dat er lange wachtlijsten ontstaan van consumenten en bedrijven die de populaire minilaptop willen bemachtigen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2554995). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.