Managed hosting door True

Informatica introduceert on-demand data loader service voor salesforce

 

Informatica Corporation (NASDAQ: INFA), aanbieder van data integratie software, breidt zijn Software as a Service (SaaS)-aanbod uit met de Informatica On Demand Data Loader Service for Salesforce. De IOD Data Loader Service is een bi-directionele service waarmee Salesforce-gebruikers diverse integratieprocessen kunnen automatiseren.

Hierbij moet gedacht worden aan het synchroniseren van klantinformatie met andere applicaties, het creëren van back-office orders en het inladen van leads. De IOD Data Loader maakt handmatig programmeren overbodig, is volledig web-gebaseerd, en zorgt ervoor dat intern aanwezige soft- en hardware niet meer nodig zijn. Informatica deed deze aankondiging onlangs tijdens Dreamforce Europe, salesforce.com's internationale conferentie voor gebruikers en ontwikkelaars.

"Salesforce.com heeft laten zien dat het aanbieden van SaaS via een multi-tenant model zorgt voor minder complexiteit en een aantrekkelijker kostenplaatje", zegt Clarence So, Chief Marketing Officer bij salesforce.com. "De klanten van salesforce.com kunnen Informatica's On Demand Data Loader aan hun suite van data integratietools toevoegen. Hierdoor hebben zij wederom een waardevol instrument in handen om de kracht van on-demand binnen hun organisatie nog beter te benutten."

Verbeterde operationele efficiëntieDe nieuwe dienst is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Door tijdrovende en foutgevoelige integratietaken te automatiseren kunnen klanten hun operationele efficiëntie verhogen. De IOD Data Loader vergroot de mogelijkheden van salesforce.com's Dataloader door ondermeer:
- Een intuïtieve web-gebaseerde integratie wizard toe te voegen
- Het inplannen van integratie-opdrachten te automatiseren
- Directe toegang te bieden tot relationele databases
- Data te transformeren met een ‘drag-and-drop'-web interface
- Salesforce Dataloader kaarten te importeren en exporteren

"Salesforce.com en het software-as-a-service-model voor het aanbieden van diensten hebben ons geholpen laaggeprijsde en eenvoudig te gebruiken integratietools te ontwikkelen die iedere beheerder in kan zetten", zegt Ron Papas, Senior Vice President en general manager bij Informatica On Demand. "De Informatica On Demand Data Loader maakt gebruik van Informatica's enorme ervaring op het gebied van data integratie en is ontworpen voor het aanbieden via SaaS. Hierdoor kunnen klanten de tool snel inzetten in een zeer stabiele en schaalbare productie-omgeving, waar ze geen omkijken meer naar hebben."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2554735). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.