Managed hosting door True

RES Software ontvangt Citrix-ready certificeringen

 

RES PowerFuse 2008 en RES Wisdom 2007 hebben de Citrix Ready certificering ontvangen. Dit maakt RES Software bekend in aanloop naar het Citrix-event Synergy, dat van 20 tot 23 mei 2008 in Houston plaatsvindt.

RES PowerFuse 2008, een user workspace management-oplossing, en RES Wisdom 2007, een oplossing voor het vereenvoudigen en automatiseren van onderhoudstaken voor Windows-omgevingen, zijn beide getest door Citrix en geschikt bevonden om te draaien in combinatie met Citrix Provisioning Server 4.5 en Citrix XenServer 4.1.

Bovendien is RES PowerFuse 2008 onlangs Citrix Ready gecertificeerd voor Citrix XenApp (CPS 4.5) x86 en x64. Het Citrix Ready-keurmerk wordt toegekend aan producten die het beste passen binnen de Citrix-omgeving en de meeste waarde toevoegen.

Sinds 1999 is Citrix al een belangrijke strategische partner van RES Software. Om de toegevoegde waarde van deze samenwerking te demonstreren zal RES Software ook dit jaar deelnemen aan verschillende internationale Citrix-evenementen. Naast Synergy in Houston is de Nederlandse softwareleverancier ook aanwezig bij iForum in München en Platinum sponsor van iForum in Edinburg.

"Wij hechten veel waarde aan de samenwerking met Citrix", zegt Ron Grevink, product marketing manager bij RES Software. "Onze producten sluiten uitstekend op elkaar aan en de certificering van RES PowerFuse 2008 en RES Wisdom 2007 onderstreept dit. Voor klanten betekent dit de garantie dat alle RES Software producten 100 procent compatibel zijn met Citrix producten, en direct waarde toevoegen binnen hun bestaande Citrix-omgeving."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2553616). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.