Managed hosting door True

'Dienstverlener zegt dat alles kan'

 

Meer dan de helft van de ict'ers vindt dat ict-dienstverleners maar een slag in de lucht slaan wanneer hen gevraagd wordt of iets mogelijk is. Dat blijkt uit Computable's jaarlijkse onderzoek naar het imago van ict-dienstverleners dat door TNS NIPO is uitgevoerd onder ruim tweeduizend ict'ers.

Meer dan helft van de ict'ers (51%) is het eens (43%) of zelfs helemaal eens (8%) met de stelling "Ict-dienstverleners zeggen dat alles kan, ook als dat niet zo is." Vijfentwintig procent van de respondenten staat neutraal tegenover deze stelling, terwijl slechts 24% het er expliciet mee oneens is. Dat blijkt uit Computable's jaarlijkse onderzoek naar het imago van ict-dienstverleners dat door TNS NIPO is uitgevoerd onder ruim tweeduizend ict'ers. Het volledige onderzoek is terug te vinden in de ICT Services Guide.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2547770). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Ik zie aan de figuur dat het hier om een directe uitdraai van de getallen gaat en er dus op geen enkele wijze rekening is gehouden met zaken zoals functie van de respondent en/of bedrijfsgrootte en/of branche waar het bedrijf van de respondent binnen zou vallen. De waarde van de uitkomsten is hiermee dus niet te bepalen. Waren het 1.800 systeembeheerders die antwoord gaven? Of waren het allemaal database managers? In hoeverre hebben de respondenten een verantwoordelijkheid en/of relatie met een bepaalde dienstverlener. Tja, .... verder een leuk verhaal.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.