Managed hosting door True

Kender Thijssen introduceert werkplekmanagement

 

Kender Thijssen introduceert een nieuwe dienstverlening in werkplekmanagement voor system integrators en outsourcers.

Met deze dienstverlening neemt het bedrijf alle ondersteuning op werkplekniveau voor haar rekening. Hiermee geeft Kender Thijssen gehoor aan de groeiende behoefte van system integrators en outsourcers om een gespecialiseerde dienstverlening bij derden te beleggen.
Het eerste project op dit gebied is onlangs tot stand gekomen in samenwerking met Capgemini Outsourcing. Het betreft een project bij een grote ontwerper en leverancier van kantoormeubilair, die het beheer van de ICT-omgeving heeft uitbesteed aan Capgemini Outsourcing. Kender Thijssen is binnen dit project verantwoordelijk voor de totale uitrol van werkplekken en zal de (her)inrichting van zowel bestaande als nieuwe werkplekken verzorgen. Hieronder valt onder andere de distributie van werkplekken, het managen van de uit te rollen werkplekken en het verhelpen van defecten. Dit laatste gebeurt door systemen te vervangen in plaats van reparatie ter plaatse uit te voeren, zodat gebruikers zo min mogelijk hinder ondervinden. Het gaat binnen dit project om ongeveer negenhonderd werkplekken.

"Wij zijn van mening dat het belangrijk is voor organisaties om zich te kunnen richten op hun kernactiviteiten", licht Harm Altena, algemeen directeur van Kender Thijssen toe. "Een gespecialiseerd bedrijf kan nu eenmaal haar diensten effectiever en efficiënter uitvoeren. Dit geldt voor onszelf, maar ook voor system integrators en outsourcers. Door zelf bepaalde taken uit te besteden zijn system integrators en outsourcers op deze wijze in staat een nog betere dienstverlening aan hun afnemers te kunnen bieden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2547406). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.