Managed hosting door True

Scoren op Samsung IT Reseller Euro Cup 2008

 

Samsung Printers organiseert de Samsung IT Reseller Euro Cup 2008. Op dit voetbaltoernooi kunnen resellers laten zien wat ze voetbaltechnisch in huis hebben. De voorrondes vinden op 10 mei 2008 plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Toptrainer en voetballegende Willem van Hanegem is hoofdscout en stelt tijdens deze voorrondes het team met de beste 15 spelers samen. Deze 15 voetbaltoppers strijden als team om de Samsung IT Reseller Euro Cup 2008 van 21 tot en met 23 mei 2008 in het beroemde Chelsea-stadion Stamfordbridge.Er is voor IT-resellers volop gelegenheid om in te schrijven voor dit spectaculaire toernooi. Voor wie niet wil of kan acteren op het hoogste voetbalniveau, zijn de voorrondes ook interessant. Tijdens het hele toernooi zijn Willem van Hanegem en diverse Nederlandse en Belgische voetbalprofs aanwezig om kennis en ervaringen te delen. Daarnaast zijn er gedurende het toernooi leuke activiteiten.
Meer informatie is te vinden op www.samsungitresellercup2008.nl. Via deze website kunnen IT-resellers zich ook inschrijven. Enige haast is geboden want de basisselectie is beperkt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2538411). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.