Managed hosting door True

Twice neemt NewLevel training over van Tulip

 

Twice Group en Tulip Computers hebben een intentieverklaring ondertekend voor de overname van de trainingsactiviteiten van NewLevel door de Twice Group.

Met de overname van NewLevel wordt de Twice Group één van de grootste ICT opleiders in Nederland. Marcel van den Berg, directeur van de Twice Group, is zeer verheugd met de overname: "NewLevel is een kwalitatief hoogwaardige ICT opleider met klanten in de overheid en zorgsector. Deze overname ondersteunt onze strategie om dé partner in opleiding en ontwikkeling te zijn voor de top 500 bedrijven in Nederland. Bovendien wordt de Twice Group nu de grootste Novell opleider in de Benelux en daarmee één van de grootste IT opleiders in Nederland."

Met de aankoop van NewLevel versterkt de Twice Group zijn marktpositie en kan zijn dienstverlening aanzienlijk uitbreiden. Zo zullen de huidige klanten van de Twice Group profiteren van de uitbreiding in het opleidingsaanbod met onder andere gecertificeerde Novell en Microsoft trainingen.  Daarnaast zal de Twice Group professionele Learning Consultancy diensten gaan aanbieden die naadloos aansluiten op de huidige dienstverlening van Twice Services.

NewLevel zet zijn opleidings- en dienstenactiviteiten zelfstandig en onder eigen naam voort. "Nu NewLevel onderdeel wordt van de Twice Group staan wij borg voor de handhaving van de kwaliteit en het service niveau van NewLevel", aldus Van den Berg. Tot voor kort maakte NewLevel onderdeel uit van het beursgenoteerde Tulip Computers. NewLevel is sinds 18 jaar actief op de Nederlandse IT opleidingsmarkt en is Novell Platinum Partner en Microsoft Gold Partner. In de Benelux is NewLevel de grootste Novell opleider.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2537827). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.