Managed hosting door True

Samenwerking HP ProCurve en Microsoft

 

Netwerkleverancier HP ProCurve en Microsoft hebben samenwerkingsovereenkomst gesloten rond het beveiligen van netwerken en systemen. Voor HP ProCurve partners betekent dat extra omzetkansen op het gebied van consultancy, implementatie en services.

De HP ProCurve Identity Driven Manager (IDM) policy management tool is nu compatible met Microsofts NAP technologie. Dit maakt op maat gemaakte netwerktoegang policies voor gebruikers en klanten in bekabelde en draadloze omgevingen mogelijk. Doordat switches, access points en IDM van ProCurve aansluit op Microsofts NAP architectuur, krijgen klanten een robuuste beveiliging van het netwerk. Met deze integratie bouwt ProCurve verder op zijn ProActive Defense strategie. Deze combineert toegangscontrole en netwerkimmuniteit met vertrouwde architectuur, voor bescherming tegen potentiële beveiligingsrisico's.

ProCurve IDM biedt netwerkbeheerde de mogelijkheid om policy-based toegangsrechten voor het netwerk centraal te definiëren en toe te passen. Hierdoor kan het netwerk zich automatisch aanpassen aan de behoeften van de gebruikers en devices die zij toevoegen. Dit resulteert in een veiliger netwerk, met adequate toegang voor gebruikers en devices.

Microsoft Network Access Protection is een policy enforcement technologie, ingebouwd in Windows Vista en Windows Server 2008, die netwerkbezittingen van klanten beter beschermt tegen geïnfecteerde computers door compliance met gezondheidsrichtlijnen aan te wenden. Microsofts Network Access Protection technologies zal ook beschikbaar worden voor Windows XP SP3.

Volgen Ton Serné, country manager HP ProCurve Networking Business Nederland, kunnen ProCurve business partners door deze samenwerking meer verdienen aan consultancy, implementatie en services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2519119). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.