Managed hosting door True

Fluke Networks en Microsoft intensiveren samenwerking

 

Fluke Networks breidt haar samenwerking met Microsoft uit om LAN MapShot Version 2.0 als onderdeel van de Microsoft Office Visio 2003 Resource Kit for IT Professionals aan te bieden.

Fluke Networks kondigt de beschikbaarheid aan van de nieuwe LAN MapShot Version 2.0 als onderdeel van de Microsoft Office Visio 2003 Resource Kit for IT Professionals. Hiermee wordt de waarde van het populaire Microsoft Office Visio 2003 diagramprogramma vergroot.

De Resource Kit bevat LAN MapShot 2.0, een softwaretool voor het automatisch opstellen van diagrammen van computernetwerken, en NetZoom Stencils for Visio van Altima Technologies. Deze aanbieding is verkrijgbaar in alle landen waarin Microsoft verkoopkantoren aan de actie deelnemen. 

LAN MapShot Version 2.0 biedt nu uitgebreide switchondersteuning voor private Management Information Bases (MIB) van fabrikanten zoals Cisco Systems, Extreme Networks, Avaya, en Dell. 

In 2001 ging Fluke Networks een samenwerkingsverband aan met Microsoft en werd het bedrijf een Microsoft Certified Partner. In dit partnerschap richt Fluke Networks zich op de ontwikkeling van nieuwe producten die gebruikmaken van Microsoft Office Visio als de tekenmachine voor het opstellen van gedetailleerde netwerk-maps. Een groot aantal Fluke Networks klanten – professionals die netwerken installeren, controleren en beheren – gebruikt Visio bij hun dagelijkse werk. De gecombineerde kracht van de LAN MapShot software van Fluke Networks en Microsoft Office Visio 2003 biedt netwerktechnici met één klik op de muisknop een grafisch diagram van hun geschakelde Ethernet netwerk. 

Microsoft Office Visio 2003 is een programma voor het maken diagrammen dat netwerkbeheerders kan helpen zakelijke en technische diagrammen te maken waarin complex ideeën, processen en systemen worden gedocumenteerd en georganiseerd. Met de diagrammen die in Visio 2003 worden gecreëerd, kunnen gebruikers informatie duidelijk, bondig en effectief visualiseren en communiceren op een manier die met tekst en getallen onmogelijk zou zijn. Visio 2003 kan eveneens zorgen voor geautomatiseerde visualisatie van gegevens via rechtstreekse synchronisatie met gegevensbronnen. Op deze manier worden er actuele diagrammen geleverd. Visio 2003 kan worden aangepast om aan de specifieke behoeften van een organisatie te voldoen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/250392). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.