Managed hosting door True

Moeilijkheden bij Arrow

 

Distributeur Arrow Electronics heeft zowel marktaandeel verloren als support van it-dienstverleners. Enkele klanten reageerden op het vertrek van Kevin Gilroy, president van Arrows Enterprise Computing Solutions Group. Dit bericht het Amerikaanse CRN.

Het lijkt erop dat de distributeur zijn relatie met Symantec ook onder druk staat. Volgens Don Richie, president Sequel Data Systems, heeft Arrow teveel geprobeerd om als HP te zijn, in plaats van te doen wat een distributeur het beste kan doen. Hij is positief gestemd op de keuze voor Gilroys opvolger, voormalig bestuurslid van Avnet Andy Bryant.

Richie is als voormalig partner van KeyLink Systems, dat Arrow van Agilysys heeft overgenomen, kritisch over de communicatie met Arrow sinds de fusie. Hij vindt dat Arrow niet genoeg met partners communiceert. "Arrow is zo intern gericht we horen haast nooit iets."

Volgens Jeff Albright, oprichter van Albright Consulting Services, lijkt het erop dat Arrow gebrand is op het verbeteren van partnerrelatie. Volgens een andere it-dienstverlener is Arrow marktaandeel kwijt door Gilroys besluit Michael Haley, voormalig hoofd Arrow ECS's HP business unit, te laten gaan. Arrow is veel veranderingen ondergaan sinds de fusie met Agilysys en heeft volgens hem teveel ervaren mensen kwijt geraakt.

Kanaalkenners geven verder aan dat het ernaar uitziet dat Symantec het distributieschap met Arrow wil beëindigen. Volgens een Arrow woordvoerder verandert het portfolio van een distributeur nogal eens. Hij oppert dat Arrows Alternative Technology-tak verschillende lijnen biedt met vergelijkbare oplossingen.

Randy Cochran, vice president channel sales Americas bij Symantec, vertelt Everything Channel dat Symantec regelmatig zijn partnerecosysteem evalueert. Hij bevestigt dat Symantec zijn relatie met Arrow in april heeft beëindigd. Bij Arrow is CommVault Systems nu als vervanging opgetreden.

Bron: CRN.com

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2498083). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.