Managed hosting door True

Speciale TomTom GO 720 'voetbal promo'.

 

Om alvast in de sfeer van het Europese Kampioenschap voetbal te komen - deze zomer in Oostenrijk en Zwitserland - introduceert TomTom de speciale TomTom GO 720 T 'voetbal promo'.

Hiermee kunnen voetbalfans helemaal opgaan in het kampioenschap zonder zich zorgen te hoeven maken over de snelste route naar het voetbalstadion of de vraag of ze op tijd in de kroeg arriveren voor de aftrap.

De speciale TomTom GO 720 ‘voetbal promo' bevat een TomTom GO720 navigatiesysteem, of TomTom GO 720 T, met bijgeleverder RDS-TMC-ontvanger voor verkeersinfo en een gratis T-shirt in de kleuren van het land dat je aanmoedigd. Dit T-shirt kan besteld worden via de speciale TomTom-voetbalwebsite: www.tomtom-promo.com. Om de navigatie-ervaring verder te personaliseren kunnen gebruikers ook het gratis ‘Champion Pack' downloaden, inclusief het TeleAtlas ‘European Cup' Nuttige Plaatsen set met alle locaties van de voetbalstadions in Oostenrijk en Zwitserland, en de locaties van grote outdoorschermen in 50 Europese steden*. Daarnaast is er leuke content beschikbaar als download om bestuurders alvast in de juiste stemming te brengen voordat het kampioenschap van start gaat. Elke reis wordt deze zomer leuker met sound-a-like stemmen van voetballers, autosymbolen in de kleuren van de verschillende teams, voetbalfoto's als opstartscherm en volksliederen als ringtone.

De TomTom GO 720 ‘voetbal promo' is tot eind juni beschikbaar in winkels in heel Nederland en heeft een adviesverkoopprijs van €399 (TomTom GO 720 T) en €299 (TomTom GO 720).
 
De speciale ‘Champion pack' en Nuttige Plaatsen set zijn beschikbaar vanaf eind april en kunnen makkelijk gedownload worden via TomTom HOME - TomTom's gratis desktopsoftware.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2472131). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.