Managed hosting door True

Axians ontvangt klanttevredenheids-award van Cisco

 

Netwerkspecialist Axians heeft de 'Outstanding Customer Satisfaction Award' ontvangen van Cisco. Deze prijs is toegekend voor de hoge klantwaardering die Axians al jaren achter elkaar krijgt in het klanttevredenheidsonderzoek van Cisco. In het meest recente onderzoek van 2008 krijgt de netwerkspecialist een gemiddelde score van 4,75 (op een schaal van vijf).

René Oskam, directeur channels bij Cisco, prijst Axians als een toegewijde en ambitieuze system integrator: "Axians heeft zich erg bekwaam getoond in het binnen korte tijd op de markt brengen van Cisco's advanced technologies. Dat, gecombineerd met het talent om echt complexe projecten goed uit te voeren, maakt Axians een uitstekende partner van Cisco."

Axians implementeert Cisco-producten in de oplossingen business continuity, virtual mobility, converged communications en network centralization. "De gemiddelde score van 4,75 is de erkenning dat klanttevredenheid en kwaliteit bij Axians in de genen zit", aldus Oskam. "Jaar op jaar scoort Axians hoog op het gebied van klanttevredenheid."

Rob Wennekendonk, managing director van Axians, is erg te spreken over de erkenning: "We zijn natuurlijk trots dat we van onze klanten zo'n hoge waardering krijgen. Deze award laat zien dat onze werkwijze voldoet aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Bovendien versterkt de erkenning de band tussen Axians en Cisco. We gaan ervoor zorgen dat we ook het komende jaar het grote vertrouwen dat klanten in ons stellen, blijven verdienen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2470344). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.