Managed hosting door True

Comstor beste Cisco distributeur 2007

 

Comstor is door zijn leverancier Cisco uitgeroepen tot beste distributeur, onlangs tijdens Cisco's jaarlijkse award-uitreikingen.

Andy Lockhart, Cisco vice president Benelux: "Wederom heeft Comstor Nederland onze verwachtingen met het ontwikkelen van zijn resellers overtroffen o.a. door het voeren van zijn OneVoice en OneDefense programma, samen met onze programma's op het gebied van certificering en specialisatie. Het niveau van expertise en uitvoering maakt duidelijk wat de toegevoegde waarde is van Comstor voor de Cisco reseller en zorgt er tevens voor dat zij op een hoger niveau oplossingen aan hun eindklant kunnen aanbieden."

Cisco reikt deze prijs elk jaar uit aan een aantal distributeurs. In Europa hebben acht distributeurs in totaal deze prijs in de wacht gesleept, waaronder vier Comstor bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2460022). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Jammer van de feitelijke onjuistheid. Verleden jaar heeft Ingram Micro deze award verdiend gewonnen. Dus er is geen sprake van vier keer op een rij.

Comstor ? GEFELICITEERD ! Het is altijd fijn business doen met jullie. Snel schakelen, goed contact.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.