Managed hosting door True

'Partnerprogramma ZyXEL groot succes'

 

Het is krap een maand geleden dat ZyXEL met haar eigen vestiging in Nederland oficieel van start ging met een evenement op Schiphol. Een van de redenen om deze vestiging te openen was het uitbouwen van het partnerkanaal. ZyXEL is dan ook trots om te melden dat al binnen een maand zich de vijftigste nieuwe reseller heeft aangemeld op www.zypartner.nl.

"ZyXEL is druk bezig om een hele serie tools voor partners uit te rollen via haar partner portal" zegt Leon James, ZyXEL Director of Marketing en Partner Programs "het recent aangekondigde Reference Programma is daar ene voorbeeld van, maar ook services als Marketing Development Funds, Special Price Quotation en Demo Product Ordering, zijn voor onze partners via het portal beschikbaar."

"ZyXEL wil haar partners zo veel mogelijk ondersteunen" aldus Albert Lee, Managing Director van ZyXEL Benelux, "als we het onze partners makkelijk maken om onze producten te verkopen, worden we er allebei beter van!".

Een geïnteresseerde reseller kan zich inschrijven op zypartner.nl. Hij krijgt dan toegang tot het partner portal. Vervolgens zal ZyXEL contact opnemen met de reseller en kan de partner eventueel een Silver, Gold of Diamond status verkrijgen. Resellers kunnen op de http://www.zypartner.nl lezen wat het partner programma verder inhoudt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2440716). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.