Managed hosting door True

Vista SP1 nu beschikbaar

 

Lang verwacht, eindelijk gekomen: vanaf heden is het eerste service pack van Vista online beschikbaar. De belangrijke update van het besturingssysteem liet een tijd op zich wachten.

Vanaf nu kunnen gebruikers van besturingssysteem Windows Vista het eerste servicepack (SP1) downloaden. Microsoft lost daarmee zijn belofte in dat de update half maart beschikbaar zou worden. Het softwarebedrijf maakte begin februari bekend dat SP1 klaar voor productie was  ('Released to Manufacturing').

Kort daarna kon een beperkte groep betalende klanten het pakket al downloaden vanaf een aantal technische sites van Microsoft. Overige gebruikers moesten echter nog ruim een maand wachten op de officiële release, omdat er nog problemen waren met bepaalde drivers. De officiële release komt dus vandaag uit. Op internet circuleerden wel al illegale downloads.

Het servicepack wordt als optionele download aangeboden bij de reguliere Windows Update van vandaag. Het pakket kan ook worden gedownload vanaf de downloadsite van Microsoft. Gebruikers die Windows Update op hun computer zo hebben ingesteld dat het programma automatisch fixes download en installeert, ontvangen het servicepakket pas in de loop van april.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2436798). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.