Managed hosting door True

Comstor UK wint Cisco distributie-award

 

Westcon Group heeft aangekondigd dat Comstor UK voor het vijfde jaar op rij Cisco's distributiepartner van het jaar is geworden. De award erkent dat Comstor een aantal initiatieven biedt waarmee resellers zich verder kunnen ontwikkelen, met programma's zoals OneVoice en OneDefence.

Het Comstor Mentor Programma (CMP) is een initiatief gericht op reseller-ondersteuning, waarmee bepaalde Cisco Partners hun interactie met eindklanten, planning en omzet sneller kunnen optimaliseren. Met workshops worden praktische zakelijke ontwikkelingsplannen en bewezen technieken voor verkopen op maat gemaakt naar wat de partner kan en nodig heeft. Sinds CMP in februari 2007 is geïntroduceerd zijn 18 partners in staat geweest nieuwe hoogten in Cisco-verkopen te bereiken of voorbij te streven. Gemiddeld is de toename in omzet uit Cisco met vijftig procent toegenomen.

Volgens Jon Pritchard, vice president bij Comstor UK en Europe is Comstor een beste keuze voor resellers, integrators en dienstverleners die met Cisco zaken willen doen. "Of het nu in geavanceerde technologieën zoals unified communications (uc) is of in belangrijke segmenten zoals het mkb, onze motivatie is het succes van onze klanten."

Ook Comstors Select Bootcamp training programma is waardevol voor het it-kanaal gebleken. Meer dan 110 medewerkers van resellers hebben daarmee hun Cisco Select Certificatie gehaald, met een gemiddeld slagingspercentage van 95 procent. De Bootcamps helpen een partner deskundigheid te ontwikkelen op mkb en zakelijke technologie. Hiermee kunnen ze snel kwalificeren voor de erkende Cisco mkb-specialisatie, Select. In Nederland kunnen resellers gebruik maken van Comstors kennisbank.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2436375). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.