Managed hosting door True

Compello ondersteunt Lexmark

 

Lexmark International heeft in Compello een goede Certified Solution Provider gevonden bij implementatieprojecten.

Compello is ICT-dienstverlener op het gebied van het beschikbaar stellen van informatie middels SharePoint waarbij centralisatie-technieken, zoals server based computing en virtualisatie, gebruikt worden. Naast oplossingen op het gebied van complexe documentprocessen kan Lexmark door de samenwerking met Compello klanten nu een compleet integratietraject aanbieden.

Lexmark zag de noodzaak klanten te voorzien van totaaloplossingen, nadat zij aangaven behoefte te hebben aan een naadloze verbinding tussen multifunctionele printers (MFP's) en bedrijfsapplicaties. Compello is ingeschakeld om in deze behoefte te voorzien. Compello ontwikkelt scripts om MFP's op flexibele wijze te integreren met bedrijfsapplicaties, zoals SharePoint, ERP- of archiveringssystemen.

"Compello realiseert voor uiteenlopende klanten in diverse branches snel en kundig nieuwe maatwerkoplossingen", aldus Erwin Giesbers, directeur van Compello. "De nauwe samenwerking met Lexmark heeft hierbij een grote toegevoegde waarde. De kennis en ervaring van Compello in combinatie met de succesvolle producten van Lexmark vormen de basis voor een succesvolle samenwerking."

"Compello is een professionele partij met kennis van software en complexe ICT- infrastructuren", aldus Danny Molhoek, Country Manager Benelux bij Lexmark International B.V. "Deze kennis wordt ingezet bij verschillende trajecten zodat onze klanten daar optimaal van kunnen profiteren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2435211). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.